منوی مرکز بهداشت
ضوابط ومقررات خردکردن و شقه کردن گوشت قرمز و سفید

ضوابط ومقررات خردکردن و شقه کردن گوشت قرمز و سفید

1-    شقه کردن لاشه

­برای شقه کردن لاشه باید به ترتیب اولویت از روش های زیر استفاده شود :                                

الف-قیچی یا کاتر گوشت

ب- چوب (کنده )

­چوب (کنده )گوشت باید صاف ،بدون ترک شکاف ودرز باشد و در مواقع لزوم به منظور از بین بردن شکاف های ایجاد شده تراشیده و مسطح گردد  .

2-خرد کردن گوشت

­جنس مناسب پیش خوان جهت خرد کردن گوشت به ترتیب اولویت عبارت است از :

الف- فلز زنگ نزن ،ترجیحا فولاد زنگ نزن stainless steel که دارای Grade غذایی است .

ب- چوب فشرده

­      پیش خوان جهت خرد کردن گوشت نباید از جنس موارد زیر باشد :

      الف-سنگ (به ویژه سنگ تراورتن )موسوم به سنگ پیش خوان

      ب- پلاستیک (از جمله تفلون )موسوم به صفحه مخصوص خرد کردن گوشت

         3-شستشو وگند زدایی :

     الف - یخچال ،چرخ گوشت ،پیش خوان ،چوب (کنده)باید در پایان کار روزانه شستشو وگند زدایی شوند .

     ب-در پایان کار روزانه باید پس از شستشو ،یک لایه نمک روی چوب (کنده)پاشیده شود ،به طوری که سطح آن کاملا پوشیده شود


امتیازدهی
اطلاعیه ها «آرشیو اخبار»
اطلاعیه واگذاری خدمات عمومی شبکه بهداشت گچساران
نظرسنجی
خدمات مرکز بهداشت را چطور ارزیاب می کنید.

ضعیف
متوسط
خوب
عالی

مجتمع ادارات ،جنب اداره دارایی و فرمانداری ، مرکز بهداشت شهید علیزاده تلفن: 5825 - 3233 - 074
تمامی حقوق این سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان گچساران است . @2107
طراحی و توسعه در اداره ی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج